ΣΟΚ! Με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ συνομιλούν ο μεθύστακας ΓΙΟΥΝΚΕΡ και η διαβολογυναίκα ΧΙΛΑΡΙ! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα «ΤΡΩΚΤΙΚΑ»!







ΣΕ «ΣΤΙΒΑΡΑ» ΚΑΙ «ΥΠΕΥΘΥΝΑ» ΧΕΡΙΑ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε.

Σε στιβαρά χέρια η διακυβέρνηση ΗΠΑ και Ε.Ε., αν φυσικά εκλεγεί στη θέση του πλανητάρχη η Χίλαρι Κλίντον.

Τόσο ο πρόεδρος της Κομισιόν, όσο και η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, ασχολούνται τον τελευταίο καιρό με τους… εξωγήινους!!!
Για την ακρίβεια, σε ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο στις 28 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προβλημάτισε τους συμμετέχοντες με τις εκφράσεις του.


Όπως είπε:
«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».
Προφανώς ο κ. Γιούνκερ μπέρδεψε ολίγον τι αυτά που ήθελε να πει περί ηγετών. Άγνωστο το αν ήταν νηφάλιος ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, κατάφερε πάλι να γίνει πρώτο θέμα εντός και εκτός Βρυξελλών.
Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον προχώρησε σε μια βαρύγδουπη δήλωση κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, λέγοντας πως θα αποκαλύψει τα πάντα για την ύπαρξη των εξωγήινων. Η ίδια υποσχέθηκε πως θα θα φτάσει μέχρι τέλους το θέμα των εξωγήινων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες για τα απόρρητα έγγραφα της Περιοχής 51.


Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέφερε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, πως είναι πιθανό οι εξωγήινοι να έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας.

Υπενθυμίζεται ότι και η Χίλαρι Κλίντον, ασχολείται με το θέμα των UFO.


Συγκεκριμένα, η 68χρονη πολιτικός ερωτήθηκε στο παρελθόν από δημοσιογράφο, σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων, αποκρινόμενη πως είναι πρόθυμη όχι μόνο να φθάσει στην πηγή της αλήθειας, αλλά και να τη μοιραστεί με τους πολίτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Κλίντον έχει δηλώσει πως οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τα πάντα για τα θέματα που τους απασχολούν, καθώς και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της Μπιλ, είχε επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη να απαντηθούν τα ερωτήματα των πολιτών.

http://www.makeleio.gr/?p=663265

Σχόλια